Crazy 88

Crazy 88


Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zo gezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is. Een aantal voorbeeld opdrachten zijn: 

- Ga bij iemand op de nek zitten 

- Bel aan bij een vreemde en stofzuig de woonkamer 

- Ruil van kledingstuk met een vreemde 

- Verdien geld als straatartiest 


Hoe werkt Crazy 88?

Crazy 88 kan als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als onderdeel van een vriendenweekend gespeeld worden wegens de verschillende versies. Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooit dienen te worden. Wanneer je als team een opdracht hebt voltooit dient het bewijsmateriaal hiervan doormiddel van een foto of filmpje via whatts-app aangeleverd te worden naar “Peer” oftewel de spelleider. De spelleider zal het vervolgens verwerken en je hier punten voor geven afhankelijk van hoe de opdracht is uitgevoerd.


Kledingadvies

Kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.


Duur activiteit

75-90 minuten (langer is mogelijk)


Aantal personen

Vanaf 10 personen


Minimale leeftijd

Vanaf 14 jaar


Tarieven

€ 19,99 p.p. incl. btw bij 10 personen, elke persoon extra betaalt € 14,99 p.p. incl. btw. Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven. 


Klik hier voor een aanvraag voor een offerte!

"Afslag 30... Smile and enjoy! Het is jouw feestje!"

Adres

Afslag 30

Domoweg 1

9411 TX Beilen

06-50501789

Neem contact op

Hartelijk dank! Uw bericht is door ons ontvangen!
{parser.spamfilter}